Beograd: Uhapšeno 14 članova kriminalne grupe, prodavali drogu po splavovima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: ilustracija, MUP
Podelite vest

Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsila 14 osoba osumnjičenih da su kao članovi organizovane grupe prodavali drogu u Beogradu i time zaradili oko 7,5 miliona dinara, saopšteno je danas.

Kako su naveli iz Tužilaštva za organizovani kriminal, istraga je pokrenuta protiv ukupno 17 osoba iz Beograda pošto se tri pripadnika te grupe već nalaze u pritvoru.

Članovi grupe, među kojima je više maloletnih i NN lica, osumnjičeni su da su od maja prošle godine na splavovima “Port” i “Fristajler” kao i na beogradskoim ulicama, trgovali narkoticima, uključujući najmanje 590 grama kokaina, skoro 11 kilograma marihuane i određenu količinu amfetamina, čijom su prodajom zaradili oko 7,5 miliona dinara.

Policija je prilikom pretresa zaplenila određenu količinu droge i vatreno oružje a osumnjičenima je određeno zadržavanje i uz prijave za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, trgovinu drogom i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija biće privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x