AMSS: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Vozače danas očekuju uglavnom nepovoljni uslovi u saobraćaju, uz kišu i mestimično mokre kolovoze, i sneg u planinskim predelima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Jači udari vetra vozačima kamiona i autobusa donose rizik od zanošenja vozila pa se preporučuje sporija vožnja i dodatno smanjenje brzine na prevojima, mostovima i putevima posebno u Negotinskoj krajini.

Na području Sjenice i na jugozapadu Srbije može biti snega na kolovozima pa je prisutan i rizik od stvaranja poledice i proklizavanja vozila, upozorio je AMSS.

Zbog radova na brojnim deonicama su na snazi izmene u režimu saobraćaja i potreban je dodatni oprez, a moguć je i usporen saobraćaj, dodao je AMSS.

Danas od 8.00 do 17 časova na autoputu kroz Beograd od Gazele do Autokomande biće zatvorena zaustavna traka zbog radova na portalnim tablama, navodi se u saopštenju.

Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 na graničnim prelazima nije bilo zadržavanja vozila, osim na teretnim terminalima na Horgošu gde kamioni čekaju na izlaz iz zemlje oko dva sata, i Batrovcima i Šidu oko sat vremena.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x