AgroJug: IV Sabor voćara u Gruži

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U subotu 28. maja će u selu Balosava u opštini Gruža biti održan 4. sabor voćara.

Sabor organizuje Gruža Agrar tim i biće održan na njihovim plantažama jabuka, nektarina i borovnica. O saboru smo razgovarali sa direktorom firme Gruža Agrar, Miroslavom Nikolićem.

Organizatori su okupljanje osmisli i kao porodični dan u prirodi gde dolaze čitave familije sa decom, a događaj obiluje propratnim sadržajima – vožnja kočijama, jahanje, pikado, igraonice za decu.

Sada se nakon pauze i pandemije vraćamo normalnim tokovima kaže Nikolić i dodaje da je poslednji sabor voćara bio odlično posećen od strane i domaćih i stranih gostiju. Na imanju porodice Nikolić 2019. godine organizovan je i mini poljoprivredni sajam sa nekoliko desetina izlagača, ali ni on nije bio klasičan. Umesto sajamskih hala učesnici su svoje ponude izlagali u šumarku koji koji okružuje imanje i voćnjake.

AgroJug je emisija o poljoprivredi dnevnog karaktera, i u njoj su prikazana najbitnija dešavanja vezana za poljoprivredu.

Sva bitna dešavanja vezana za poljoprivredu u Srbiji i regionu.

Iskustva poljoprivrednika iz raznih delova Srbije, vezanih za stočarstvo, ratarstvo, pčelarstvo, voćarstvo, cvećarstvo, vinogradarstvo, povrtartstvo…

Učesnici smo gotovo svih manifestacija i događaja koji su u vezi sa poljoprivredom.

AgroJug prati bitne teme:

  • Poljoprivreda 2021 godine u Srbiji
  • Žene na selu
  • Voćarstvo u Srbiji
  • Pčelarstvo 2021 godine u Srbiji

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x