Advokat: Zbog pretnje deci Tamare Dragičević krivična prijava podneta 2. juna

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Youtube/Nova S
Podelite vest

Pravna zastupnica glumaca Petra Bančine i Tamare Dragičević, Sarah El Sarag izjavila je danas da je zbog pretnji upućenih preko društvenih mreža u njihovo ime podnela 2. juna krivičnu prijavu Tužilaštvu za visokoorganizovani kriminal.

El Sarag je za današnje izdanje lista Danas rekla da od podnošenja prijave nisu dobili “nikakvu povratnu informaciju od Tužilaštva”.

Ona je navela da je u prvoj pretnji preko društvenih mreža nepoznata osoba “upozorila” glumicu da umesto što poziva na proteste “Srbija protiv nasilja”, treba više pažnje da posveti detetu koje ima “završnu predstavu u vrtiću”.

Dodala je i da će dopuna prijave uslediti nakon što su preko društvenih mreža glumici stigle nove pretnje, “uz navođenje lokacije na kojoj se nalazi njeno dete”.

Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) saopštilo je danas da osuđuje pretnje i uvrede u javnom prostoru kojima su poslednjih dana izloženi njihovi članovi i kolege.

“Povodom pretnji upućenih detetu Tamare Dragičević i Petra Bančine, apelujeno da se najhitnije pronađu počinioci i pravno sankcionišu”, navodi se u saopštenju JDP-a.

Glumici Tamari Dragičević su nedavno upućene pretnje preko društvenih mreža, zbog njene podrške protestu “Srbija protiv nasilja”, u kojima se preti i njenoj deci, povodom čega je 2. juna podneta krivična prijava Tužilaštvu za visokoorganizovani kriminal.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x