3X3 PRVENSTVO SRBIJE: Ovog vikenda najbolji basket se igra u Lapovu i Požarevcu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: KSS
Podelite vest

3×3 Prvenstvo Srbije nastavlja se i ovog vikenda. I ove sezone gledamo vrhunski basket na terenima širom Srbije, a nakon 3×3 spektakl u Beogradu, ovog vikenda RODA karavan posetiće još dva grada. Požarevac i Lapovo su se i prethodnih godina pokazali kao sjajni domaćini, pa nema sumnje da će tako biti i sada.

Pa, krenimo redom. Subota je rezervisana za Požarevac.

Sedmo izdanje profesionalnog basket turnira “3×3 Požarevac” ove godine održaće se 18. juna na lokaciji  Gradsko sokače 1.

Požarevac je od prošle godine svojom tradicijom i zalaganjem lokalnog organizatora postao turnir A kategorije u sklopu RODA 3×3 prvenstva Srbije, tako da nema sumnje da nas i ove godine očekuje jedan kvalitetan turnir. Ono što je važno naglasiti jeste da pobednik turnira u seniorskoj konkurenciji, pored novčnane nagrade, osvaja i slot za finale Srbije.

A, kakve novčane nagrade čekaju učesnike?

NAGRADNI FOND ZA SENIORE:

mesto – 120.000,00 dinara
mesto – 30.000,00 dinara + 3×3 majica KSS
mesto – 10.000,00 dinara + 3×3 majica KSS

Osim seniora, u Požarevcu ćemo gledati i takmičenje u juniorskoj kategoriji, a i za naše mlade su obezbeđene vredne nagrade. Prijave za turnir su još uvek u toku, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 062 59 35 18.

Samo dan kasnije, RODA 3×3 karavan seli se u Lapovo.

Po peti put će ovaj grad biti domaćin turnira, a i on donosi direktan plasman u veliko finale Srbije. Kraljevo, Svilajnac, Mrčajevci, Kopaonik i brojne druge ekipe su već prijavljene, što znači da nas čeka sjajan basket.

NAGRADNI FOND ZA SENIORE:

mesto: 80.000,00
mesto: 20.0000 + oprema KSS
mesto: sportska oprema KSS

Prijave za turnir su i dalje otvorene, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 064 388 27 99.

Dakle, jedno je sigurno: i ovog vikenda nas čeka pravi 3×3 spektakl, a za sve one koji neće biti u prilici da uživo posmatraju najbolje timove u Srbiji, obezbeđen je i uživo prenos.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x