SSP: Jagodina u blokadi zbog neslaganja SNS i JS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Stranka slobode i pravde printscreen
Podelite vest

Narodni poslanik Stranke slobode i pravde Dalibor Jekić izjavio je danas da je stanje zdravstvenih ustanova u Jagodini zabrinjavajuće i da su Jagodinci taoci neslaganja Srpske napredne stranke i jedinstvene Srbije na lokalu.

“Jagodina je u blokadi. Opšta bolnica u Jagodini u neprekidnoj je blokadi već 1828 dana, Dom zdravlja 1774 dana. Toplana je sa kraćim prekidima u blokadi 1173 dana. Zbog rata na lokalu republičke koalicije SNS- Jedinstavena Srbija, Jagodinci su taoci” izjavio je Dalibor Jekić, nu Jagodini.

Jekić je ocenio da je ovakvo stanje u zdravstvenim ustanovama u Jagodini izuzetno zabrinajavajuće za sve osim za ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

“Jagodince interesuje kada će Zlatibor Lončar da reši problem blokade računa ovih ustanova i ko je odgovaran za ovakvo stanje koje stvara problem u funkcionisanju? Takođe, kada će započeti rekonstrukcija Opšte bolnice i kada će stići mamograf i magnetna rezonanca koju ste obećali u kampanji u decembru Jagodincima” podsetio je Jekić u razgovoru sa Jagodincima.

Kako je saopštio SSP, Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora istakla je da je Jagodina po poslednjem popisu izgubila skoro 10 odsto stanovnika, a da je među njima najviše mladih ljudi koji ne žele da rade za minimalac, a sa druge strane ne žele da im članska karta bude osnov za zaposlenje.

Ona je dodala u Jagodini postoji i problem snabdevanja vodom, da je primetan smanjen pritisak vode u sistemu i da se građani se pitaju kako će biti tokom leta.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x