POKS: Rušenjem Starog savskog mosta, napraviće se totalni kolaps u gradu koji će se dodatno preusmeriti na Brankov most

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: GoogleStreetView printscreen
Podelite vest

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, perjanici SNS-a, ljuti partijski neprijatelji, interesno složni po pitanju rušenja Starog savskog mosta!

Argument da baš na tom mestu treba da bude novi most i da je to idealna pozicija prema tunelu koji će rešiti sve probleme sa Beogradom na vodi je prazna priča, jer se poslednjih 10 godina ništa nije uradilo! Napredna vlast i njeni perjanici ruše, seku, lome i zatiru sva kulturna i istorijska dobra u našoj prestonici, zarad ličnih i partijaških interesa!

Poražavajuća je činjenica da se zanemaruje mišljenje struke, ali i stav Beograđana da ostajemo bez još jednog simbola grada. Rušenjem Starog savskog mosta, napraviće se totalni kolaps u gradu koji će se dodatno preusmeriti na Brankov most, te nas čekaju nove, ‘privremene’ autobuske linije naredne tri godine i ogromne gužve koje su i ovako nepodnošljive.

Ovaj urbanistički haos u Beogradu mora da stane po svaku cenu, jer malo je i moj grad!”, izjavio je narodni poslanik i potpredsednik POКS, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x