POKS: Fudbaleri će igrati na velelepnoj livadi od milijardu evra, čim pre se sagradi od para kojih ni za koga nema?

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: POKS Beograd
Podelite vest

Pošto je ‘metro projekat’ u senci izložbe EКSPO 2027 za čiju budućnost Srbija ne treba da brine jer njome upravlja kapetan Mali, palo je i novo zaduženje od simboličnih 178 miliona evra. Da bi njima bilo bolje, tendere su podelili prijateljima, kumovima i SNS botovima.

Početkom 2016., ministar Mali je u Londonu, predstavljajući potencijale infrastrukturnog razvoja Beograda, najavio početak izgradnje prve linije beogradskog metroa za 2016. godinu i ništa.

Zatim, 2018. u predizbornoj kampanji SNS-a, delili su flajere i karte za beogradski metro, kako bi se istim vozili već 2022. i ništa. No ove 2024. sa tih 178 miliona evra biće nešto sa beogradskim metrom ali moramo da sačekamo do 2027. da saznamo i šta. To što novca nema za prosvetne radnike, doktore, poljoprivrednike, za povećanje plata i penzija, za izgradnju Tiršove 2 itd. to ne treba da vas buni jer to nije ničiji problem.

Ono što je bitno i što bi trebalo da vas raduje, reprezentaciji Srbije u fudbalu je napokon krenulo, te će igrati na velelepnoj livadi od milijardu evra, čim pre se sagradi od para kojih ni za koga nema?” izjavio je narodni poslanik i potpredsednik POКS, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x