POKS Beograd: Vlast pokušava da nas ubedi da su pobednici, možda, ali pobednici svih ljudskih i moralnih poraza

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: POKS Beograd
Podelite vest

“U Beogradu imamo staru, novu vlast, koja je na ponovljenim i ponovo pokradenim izborima, dobila legitimitet od dela opozicije koji je izašao na te i takve izbore. Nažalost, sada nemaju pravo da se bune i ljute, ni da ponovo pričaju o izbornom inženjeringu, kad je sve u skladu sa zakonom koji su vlastodršci usvojili, na njihov predlog.

Bez obzira na lakovernost dela opozicije o fer i poštenim izborima, svedoci smo da tri minimalna uslova za održavanje izbora nisu ispunjena, te se ispostavilo kao tačno da na iste nije trebalo ni izaći u Beogradu. S’ druge strane, imamo vlast koja pokušava da nas ubedi da su pobednici, možda, ali pobednici svih ljudskih i moralnih poraza.

Mi u Pokretu obnove Кraljevine Srbije smo imali izbore 2. juna ali za predsednika gradskog odbora Beograda, te želim da se zahvalim svim izašlim članovima, pogotovo hiljadama onih koji su me podržali i ukazali mi poverenje da vodim naš grad sledeće četiri godine!“, poručio je Vladimir Đorđević, narodni poslanik i potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x