POКS: Pomoć za plaćanje struje za Anicu Filipović, koja je bila primorana da ide na miting SNS-a

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube POKS printscreen
Podelite vest

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) saopštio je danas da je zahvaljujući prilozima svojih članova prikupio novac potreban da porodica Filipović iz Čeneja plati dug za struju EPS-u, zbog čega im je isključeno napajanje električnom energijom i žive u mraku više od mesec dana.

“Slavica Filipović sa Čeneja i cela njena porodica su monarhisti koji su bili članovi POКS-a, ali pod pritiskom njenog poslodavca, direktora JКP ‘Čistoća’ iz Novog Sada koji je član SNS-a, naterana je pod pretnjom otkazom da se učlani u stranku Aleksandra Vučića. To im nije bilo dovoljno, nego su ženu i njenu maloletnu ćerku terali da prisustvuje mitinzima i svim skupovima Srpske napredne stranke i njenog nosioca izborne liste, da idu u kampanju od vrata do vrata i skupljaju takozvane kapilarne glasove. Ovo nije jedini slučaj”, rekao je u pisanoj izjavi predsednik POKS-a Vojislav Mihailović.

Mihailović je naveo da je “Aleksandar Vučić celu Srbiju pretvorio u svoj partijski plen, njene građane doveo do ivice egzistencije i u situaciju da moraju da mole za pomoć da bi preživeli, trpeći razna poniženja, pa i to da se učlane u njegovu stranku i glasaju protivno svojoj volji i savesti”.

“Srbija će se osloboditi njegovih okova, kada svi ovi građani shvate da jednom, svi zajedno moraju kazati ‘ne’ takvoj politici, kao što je rekla šesnaestogodišnja Anica. Ukoliko njena majka dobije otkaz zbog toga, kao što svi neposlušnici dobijaju, POКS će upozoriti javnost na njen slučaj i pružiti joj svaki vid pomoći”, dodao je Mihailović.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x