POКS Beograd: Smatram da je potrebno da se sa svakim pojedincem potpiše jasan sporazum

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Кada se govori o ponavljanju izbora koje opozicija očekuje u maju ili junu, kao i redovne lokalne izbore, POКS GO Beograd će biti dosledan u svojim predizbornim obećanjima po svaku cenu.

Drugim rečima, nećemo ići sa bilo kime, praviti neprirodne koalicije zarad vlasti. Кomuniciraćemo samo sa strankama i udruženjima za koje se u Srebrenici nije desio genocid, koji nisu za uvođenje sankcija bilo kome, pa i Rusiji, i sa onima kojima je odbacivanje francusko-nemačkog sporazuma u celosti neupitno.

Ovo su naši stavovi, naše crvene linije od nacionalnog interesa i tu svaki patriota mora da se usaglasi bez dodatnih potpitanja. Smatram da je potrebno da se sa svakim pojedincem potpiše jasan sporazum. Taj dokument bi bio javan i narod bi znao šta može i od koga da očekuje.

Složićete se da partija nije bitna, već dela koja stoje iza nje. Pogrešni potezi aktuelne vlasti nas teraju u dužničko ropstvo, kako bi se partijski pojedinici dodatno bogatili na štetu naše otadžbine, žao mi je što bi se i veći deo „opozicije“ vodio interesima pojedinaca i njihovih zapadnih mentora.

U Beogradu stranke ne govore o svojim programima, o deponijama, divljim gradnjama, kladionicama, korupciji, stranačkom zapošljavanju u javnim preduzećima, sve većoj inflaciji, odlasku mladih u inostranstvo u potrazi za poslom i boljim životom. Naši ljudi preživljavaju od plate do plate, penzioneri koji su ceo život stvarali nemaju ni za ono osnovno.

Neophodne su promene, program i ciljevi, neophodno je i da se eventualna saradnja sa bilo kojim političkim subjektom bazira na konkretnim stavovima od kojih nećemo i ne možemo odustati.

Narodu je dosta praznih priča i šarenih laža, te je vreme da se sve karte stave na sto. Svako mora javno prezentovati svoj plan i program od kog neće odstupiti, kako bi naši sugrađani do detalja bili upuđeni kome i zašto daju svoj glas!“, izjavio je potpredsednik POКS, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x