Sa četiri nova SUV modela, ovaj poznati proizvođač konačno je stigao u Srbiju.

NOVO na tržištu! Italijanski brend SWM Motors stigao je u Srbiju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

SWM
Podelite vest

SWM je brend poznat po svom istančanom italijanskom dizajnu kojem niko ne može da odoli, i sada je konačno stigao u Srbiju. Ovaj izuzetan brend donosi svoju neodoljivu italijansku eleganciju na domaće tržište, uz podršku Atmo Group.

SWM godišnje proizvodi 300.000 vozila i 300.000 motocikala.

SWM Motors posluje u više od 30 zemalja, sa dizajnerskim centrom u Milanu i proizvodnim pogonima u Kini, Vijetnamu, Egiptu, Ekvadoru, Rusiji i Iranu. Pored toga, novi proizvodni pogoni su u izgradnji u Mjanmaru i Belorusiji.

SWM

Novi modeli donose novo iskustvo vožnje i uključuju SWM G01, G01F, G03F i G05 Pro, koji pripadaju C-SUV i D-SUV segmentima, privlačeći pažnju svojim odnosom cene i performansi. Svi neophodni procesi homologacije za vozila su uspešno završeni, što osigurava da SWM modeli ispunjavaju najviše standarde za bezbednost i performanse na srpskom tržištu.

SWM pokreće prodaju i pružanje servisne podrške u Beogradu, Nišu i Novom Sadu sa svojom “porodicom” SUV modela. Posebne pogodnosti su obezbeđene specifično za srpsko tržište, uključujući produženu garanciju od 5 godina ili 150.000 kilometara.

SWM modele karakterišu pouzdani motori, sigurnost u vožnji uz obaveznu ugodnost jer ovi modeli sa prostranim enterijerom to i garantuju pa su odlična preporuka za porodičnu upotrebu.

„Srbija je samo početak; naš cilj je da proširimo prisustvo SWM-a na celom Balkanu. Naša vizija je da donesemo jedinstvenu kombinaciju italijanskog majstorstva i napredne automobilske tehnologije na šire tržište i time učinimo SWM prepoznatljivim imenom širom Balkana. Radujemo se prilikama koje su pred nama i posvećeni smo pružanju izuzetnog iskustva u vožnji našim kupcima u ovoj dinamičnoj regiji. Pravi italijanski dizajn, kao i kvalitet i velike dimenzije vozila, biće vrlo popularni među porodičnim kupcima, uvereni smo. SWM modeli će privući mnogo širu publiku, jer nisu samo praktični modeli već imaju i sportski i elegantan izgled. Uvereni smo da će naša vozila biti veoma popularna među porodicama”, kazao je Miroslav Petrović, generalni direktor SWM Srbija.

SWM

Dolazak brenda SWM na srpsko tržište smatra se važnim korakom u jačanju ekonomskih veza između Srbije i Kine.

Jedinstvena kombinacija italijanske elegancije
 i savremenih tehnologija

SWM se izdvaja od konkurencije svojim prostranim enterijerima i vrhunskim bezbednosnim performansama.

Vozila SWM zadovoljiće i one najprobirljivije kupce, ako je reč o mladim ljudima i kada se govori o porodicama. Lako ovi modeli pomire istančan ukus i različite potrebe vozača i čitavih zahtevnih porodica.

Udobnu vožnju obezbediće prostrani enterijeri SWM vozila, koja vožnju pretvaraju u istinsko uživanje.

Ovi modeli imaju savršeno uklopljen stil i savremenu opremu, uz onu jedinstvenu dozu italijanskog “šmek dizajna” pred kojim niko ne ostaje ravnodušan.

SWM modeli nude vozačima mnoge pogodnosti koje olakšavaju svakodnevni život, što posao ali i odmor čine znatno prijatnijim.

Bezključni pristup, ekrani sa navigaciju i potrebne informacije, grejači u sedištima, panoramski krovovi, držači za čaše sa funkcijom grejanja i hlađenja, bežični punjači za pametne telefone i još mnogo toga što savremenog vozača čini  bezbrižnijim a vožnju manje napornom.

Bezbednost uvek na prvom mestu kada su vozila SWM u pitanju!

SWM

Opremljena su tako da poboljšavaju bezbednost vožnje, stavljajući sugurnost korisnika na prvo mesto. Podržana savremenim tehnologijama kao što su sistemi za hitno kočenje, sistemi za kontrolu stabilnosti, 360 stepeni kamere, asistenti za mrtvi ugao, video rekorderi, ove karakteristike osiguravaju sigurnu i udobnu vožnju na svakom putovanju.

ISTORIJAT

SWM Motors osnovan je u Italiji 1971. godine, kupio ga je Shineray Holding 2014. i od 2016. godine uključen je kao SWM Motors u Brilliance Shineray Čongking Automobil d.o.o., koji je u vlasništvu Shineray Holdinga.

SWM Motors, sa dizajnerskim biroom u Milanu nosi potpuno italijanske linije, ima i Centar za istraživanje i razvoj sa više od 1000 zaposlenih smešten u Čongkingu u Kini.

Atmo Grupa je međunarodni holding sa bogatim iskustvom u prodaji i distribuciji automobila. Kompanija ima dugogodišnje iskustvo u sektoru maloprodaje i distribucije automobila u Rusiji i značajan je igrač na tržištu polovnih automobila. Danas je ATMO vodeći partner najvećih kineskih proizvođača automobila u Rusiji. Od 2022. godine, Atmo Group aktivno razvija poslovanje i ulaže u Tursku. Pored svog iskustva u distribuciji automobila i prodaji vozila, Atmo Group teži stvaranju izvanrednog korisničkog iskustva koristeći svoje znanje u IT-u i e-trgovini, kao i najnovija tehnološka rešenja koja nudi svojim korisnicima.

 

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x