Narodni poslanik i potpredsednik POКS Vladimir Đorđević, o Кosovu, Rio Tintu, narodu i Srbiji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: POKS Beograd
Podelite vest

“Ja, Vladimir Đorđević, najpre otac, Srbin, hrišćanin, a potom književnik, sportista, desničar, političar, ja takav kakav jesam, a u idejama i borbenosti nikada sam, ja se ne predajem!
Ne predaje se ni srpski narod na Кosovu i Metohiji, ni narod u celoj Srbiji, samo što izdajnička vlast to nije spremna da čuje.

Zato moramo da budemo glasniji!

Svako ko danas želi, može da vidi istinu, istinu da je Srbija razbijena, narod podeljen i ekonomski uništen, institucije obesmišljene, Ustav pogažen. Vreme je da zajedno ustanemo protiv režima ili da ćutanjem budemo saučesnici u nestajanju Srbije, a na to ne pristajem!

Nema mnogo javnog prostora gde će nam dozvoliti da se oglasimo, zato na ovaj način upućujem poziv svima koji mogu, znaju, smeju i hoće, da stavimo tačku na najveću izdaju Srbije koja nam se odvija pred očima!

Vreme je da se stavi tačka na sve pokušaje da Srbija ostane bez Кosova i Metohije, da se spasi zemlja od kopanja i raskopavanja, narod od prosjačkog štapa, obrazovanje od devastiranja, a mladost od beznađa. Izdajnička vlast je zaboravila da su Srbi borben narod i da u istom trenutku možemo voditi bitke na više frontova.

Niti će Rio Tinto poslužiti kao pokrivalica za izdaju Кosova i Metohije i totalno implementiranje francusko-nemačkog i ohridskog sporazuma, niti će situacija sa Кosovom i Metohijom biti pokrivalica za kopanje širom Srbije!

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Prištine i Beograda, Miroslav Lajčak, kaže da je Srbija povukla pismo upućeno Briselu prošle godine, u kojem je izrazila rezerve prema Sporazumu na putu ka normalizaciji odnosa sa Кosovom.

Ne! Srbija nije povukla pismo, povukli su ga oni koji više nemaju većinu jer za izdaju Кosova i Metohije i Rio Tinto, nisu dobili podršku naroda koji ih je prozreo i okrenuo im leđa. Da danas raspišu izbore sa ovom i takvom izdajničkom politikom, ne bi prešli ni cenzus.

Ova vlast, da vrati izgubljenu teritoriju i suverinitet Srbije, da poništi sve izdajničke sporazume i dogovore, uključujući projekat Jadar i ostala raskopavanja Srbije. Da odmah sazovu sednicu skupštine Srbije o Кosovu i Metohiji, koju obećavaju već duže vreme, a na kojoj će se proglasiti okupacija Кosova i Metohije.

Ili pak da kažu da neće ništa od toga, pa da mi kao narod organizujemo, uzmemo stvari u svoje ruke, jer je ovo naša otadžbina i moramo je braniti i odbraniti, kako od stranih, tako i od domaćih neprijatelja.

Znajući njih, nastaviće da nude paštete i parizer, dok u skupim odelima sa našim neprijateljima ispijaju preskupa vina i zakucavaju poslednje eksere u sanduk u koji su smestili Srbiju.
Narode srpski, Кosovo i Metohija kao i iskopavanje litijuma se danas brani u Beogradu!

Dosta je tolerisanja “demokratskih” pregovora terorista sa jedne i izdajnika sa druge strane. Vreme je da se svode računi, jer kada nema pravde za narod, neka ne bude ni mira za vlast!”

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x