Koalicija ‘I voda i sloboda’ Zrenjanin: Uhvaćeni na delu kako spremaju pakete za kupovinu glasova

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube KTV Televizija - Zvanični kanal printscreen
Podelite vest

Predstavnici koalicije „I voda i sloboda“ u Zrenjaninu saopštili su danas da su se rano jutros uverili da se obavlja “masovan istovar” paketa iz kamiona ispred Udruženja penzionera grada Zrenjanina.

Naveli su da su paketi istovarani u zrenjaniskoj kancelarije PUPS-a (Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda), koji je u izbornoj koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

“Ovo je jedini način da vlast zadrži svoje pozicije i nakon izbora, s obzirom da su svesni svoje nepopularnosti u Zrenjaninu i rapidnog pada rejtinga u prethodnom periodu”, istakli su iz ove koalicije u saopštenju..

Oni su najoštrije osudili taj “jeftin pokušaj kupovine glasova”, pozvali nadležne institucije da istraže taj slučaj i najavili prijave protiv svih koji su učestvovali u tom delu. Iz koalicije „I voda i sloboda“ podsetili su javnost da su pre nedelju dana zatekli gradske funkcionere koji takođe istovaraju i skladište pakete ispred mesne zajednice “Veljko Vlahović”.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x