IX festival muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam od 30.09. u Kinoteci i na Dorćol Platzu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

doknritam.com
Podelite vest

Dok’n’Ritam se ove godine rađa na novim lokacijama i sa novim timom. Festival otpočinje saradnju sa Centrom beogradskih festivala (CEBEF), koji je suorganizator događaja. Kao i do sada, većina naslova sa programa festivala biće premijerno prikazana u Srbiji.

Iz gradskog asfalta izviremo vertikalno, rađamo se na novim mestima i donosimo potpuno nove priče sa ciljem da osvežimo teren na kom će nastajati i/ili biti afirmisani i sačuvani muzički dokumenti.

doknritam.com

Ritam u ženi. Žena u ritmu.
30. septembar – 3. oktobar 2024. godine

​Nove lokacije: Jugoslovenska kinoteka i Dorćol Platz​

​PROGRAM FESTIVALA >>>

Posvećen ženskim figurama u muzici, glavni program nam ove godine donosi zanimljive filmove sa ženskim protagonistima i dokumentarce koje su režirale žene.

U Beograd na Dok’n’Ritam stižu specifične autorke koji se poigravaju tematski. U svakoj programskoj celini – od glavnog takmičarskog i revijalnog filmskog programa, preko sekcije Work’in’Progress i Notabook, pa do specijalnih D’n’R koncerata – biće to pravi crossover raznolikih tema.

U okviru prve saradnje sa Poljskim institutom u Beogradu, pogledaćemo nekoliko značajnih i upečatljivih poljskih muzičkih dokumenataraca, uz gostovanja autora.

Trejleri i spotovi nekih naslova na programu :

Opširnije na Dok’n’ritam

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x