Dveri: Sa Vučićem nema saradnje zbog kriminala i prodaje Kosova, a ne zbog neradne nedelje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: dveri.rs
Podelite vest

Stranka Dveri saopštila je danas, odgovarajući na navode predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nije želeo da sarađuje sa njima jer su tražili da nedelja bude neradan dan, da predsednik nije govorio istinu i da Dveri ne žele da sarađuju sa njim.

“Suština je da Dveri ne žele sa njim da sarađuju, jer upravo Vučić stoji iza kriminala i korupcije na najvišem, državnom nivou, jer je izdao i prodao Kosovo i Metohiju, jer hoće od Srbije da napravi deponiju otvaranjem rudnika litijuma, jer je urušio sve institucije i pretvorio Srbiju u diktaturu”, navodi se u saopštenju.

Sa druge strane, Dveri navode da nedelju kao neradan dan imaju države sa najvećim životnim standardom u Evropi, poput Nemačke, Francuske, Holandije, Luksemburga i Ausrije, kao i da su Belgija, Island i Velika Britanija uveli sistem od četiri radna dana u sedmici.

“To samo govori da Vučić ne zna ništa o produktivnosti rada, već samo želi da od građana Srbije napravi jeftinu radnu snagu koja neće moći da ima ravnotežu između posla i porodičnog i društvenog života”, ocenila je ta stranka.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x