Đorđević POKS: Pozivam sve medije da se odupru ucenama i ultimatumima, da se bave nezavisnim i neinteresnim izveštavanjem!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: POKS Beograd
Podelite vest

“Podsećam vas da je pre 26 godina usvojen Zakon o javnom informisanju na osnovu koga se vršila represija nad medijima koji rade u interesu naroda, a ne u interesu vlasti. Još tada je Aleksandar Vučić podelio medije.

Ako gledamo u procentima 70% radi za vlast, dok 30% pripada prozapadnom sistemu. Sve ove godine pokazuju da nema mesta za srpsku nacionalnu priču, jer kome treba srpska priča u Srbiji? Medijski mrak vlada za svakoga ko ima drugačije mišljenje od vlasti i za sve koji žele da dokažu čime se vlast bavi.

Odobravanje investitorske mafije, zatim projekta “Litijum”, devastiranje prosvete, predstavlja samo deo programa sa nacionalnom frekvencijom, koji dokazuju ko upravlja medijima u Srbiji. Trebamo da budemo svedoci da prozapadni sistem utiče direktno na omladinu, kojoj donosi nemoralne norme kroz propagiranje rijaliti programa, nasilja i srozavanje obrazovanja.

Lako je onima kojima Srbija u ustavno zagarantovanim granicama nije prioritet i koji oberučke priznaju francusko-nemački sporazum koji je maska za izdaju Кosova i Metohije, lako je onima kojima je Srebrenica genocid, a nije!

Esesovsko kontrolisanje i vođenje medija datira još od 90-tih do danas. Pozivam sve medije da se odupru ucenama i ultimatumima, da se bave nezavisnim i neinteresnim izveštavanjem. Srpski mediji trebaju svom narodu!”, izjavio je narodni poslanik i potpredsednik POКS, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x