Car Box na sajmu automobila nastupa kao multubrend uz popuste i probne vožnje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Car Box učestvuje na ovogodišnjem jubilarnom Sajmu automobila koji se održaava od 4. do 6. oktobra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Nakon nekoliko godina pauze, 2022. godine Car Box se vraća na sajam kao multibrend.

„Ove godine, s velikim zadovoljstvom, imamo priliku da predstavimo sve naše brendove i radujemo se što možemo prikazati našu širu paletu proizvoda na najbolji mogući način“, poručuju iz ove auto kuće.

Ove godine na sajmu posebnu pažnju imaće Hondina motorna vozila, koja prošle godine nisu bila predstavljena.

„Pripremili smo najatraktivnije i najtraženije modele poput Peugeot 3008, Opel Corsa, Honda ZR-V i Suzuki Vitara. Iako je sajam automobila u fokusu, ne zaboravljamo ni dvotočkaše. Ljubitelji motocikala moći će da se upoznaju sa brendovima kao što su Vespa, Aprilia, Honda, QJMotor, Zontes i Voge, dok će kvadove predstavljati brendovi Segway i Loncin“.

Svake godine Car Box koristi priliku da se tokom sajma poveže sa novim klijentima.

„Radujemo se velikoj posećenosti i interesovanju za sve naše brendove. Uvek smo spremni da se posvetimo svakom posetiocu našeg štanda, pružajući im detaljne informacije i osobnu pažnju. Nakon sajma, naši saloni nude mogućnost testiranja novih modela putem test vožnje, kako bismo osigurali da svi naši klijenti pronađu idealan izbor za sebe“, kažu ovi prodavci.

Na sajmu će biti predstavljena i najnovija generacija Hondinih hibridnih modela – Honda CR-V i ZR-V, kao i sa neodoljivim hibridnim modelom Peugeot 3008, koji je stigao u njihove salone sredinom juna. Takođe, sa velikim uzbuđenjem biće predstavljen novi model QJMotor SRT 550 SX, Segway Snarler AT5, kao i novi brend sa kojim smo započeli saradnju preko naših partnera iz ATV NAUTICE – brend Voge i njihov model  Voge 525 DSX.

Ove godine ćemo predstaviti široku paletu SUV modela, uključujući CR-V, ZR-V, Peugeot 3008, 2008 i Opel Mokka. Verujemo da SUV vozila trenutno dominiraju tržištem, i kao multi brend, naši posetioci će imati priliku da se upoznaju sa različitim estetikama i tehnologijama koje ovi modeli nude. Pored SUV-ova, na sajmu će biti predstavljeni i kvadovi, motocikli i skuteri, tako da će svaki posetilac moći da pronađe nešto što odgovara njegovim interesovanjima“.

Posebno ovi pordavci ističu brend HONDA i njihovu prvu generaciju modela Honda ZR-V. Sa zadovoljstvom će predstaviti novi brend u našoj ponudi – Voge.

„U našim salonima kupci tokom cele godine mogu računati na najbolje cene i vrhunski kvalitet. Smatramo da je upravo ovaj period idealan za upoznavanje sa svim brendovima koje nudimo i da je savršen trenutak da donesete odluku o kupovini novog motornog vozila ili motocikla. Želimo da naglasimo da svaki od naših brendova nudi specijalne pogodnosti, a u nekim slučajevima, možete očekivati popuste do 3.600 evra“.

Adresa salona i servisnog centra:
Bulevar Svetog cara Konstantina 80-82.

Otvoreni su od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00, a subotom od 9:00 do 14:00.

Pratite sve o ovim modelima pratite na INSTAGRAM-u 

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA.

Za sve dodatne informacije možete naći na https://sajamautomobila.com/

Ulaznice za Sajam mogu da se kupe na blagajni Hale po ceni od 300 dinara, dok je cena ulaznice za grupne posete (preko 10 osoba) 200 dinara po osobi. Vrata sajma biće otvorena od 10 do 20 sati.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x