Velika projekcija filma “Izvan vremena” o Bilji Krstić na “Dramas and series festival – FEDIS” u Beogradu.

Bilja Krstić: Hvala što ste nam dali vetar u leđa da film ide dalje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

„Hvala Beograde! Kakav aplauz! Puna sala Nišlija u Beogradu. Čuvamo se i držimo mi Nišlije gde god da smo. Po tome smo poznati“, kazao je producent ovog dokumentarnog ostvarenja Oliver Paunović.

Dokumentarno-muzički film „Izvan vremena“ o našoj etno i pop divi a rođenoj Nišlijki Bilji Krstić, ostvarenje City Grupe i producenta Olivera Paunovića i rediteljke Branke Bešević Gajić prikazan je sinoć u glavnom gradu na Festivalu FEDIS.

„Neću pevati, samo ću vam se zahvaliti svima koji ste tu i zahvaljujem se autorskom timu. Ja sam samo jedna normalna osoba i hvala što ste nam dali vetar u leđa da film ide dalje“, rekla je Bilja Krstić povodom beogradske karijere.

Producent Oliver Paunović kazao je da je zahvalan prijateljima filma.

„Bilju vole svi. Hvala svima koji podržavaju sve što radimo“, rekao je producent Paunović.

Foto: Srbija Vesti

Film „Izvan vremena“ je biografsko muzički dokument o impresivnom talentu Bilje Krstić.

„Toliko sam se radovala ovoj beogradskoj premijeri jer je Bilja žena koju vole baš svi a u filmu se pojavljuje pedesetak svetskih etabliranih imena što je relevantno svedočanstvo ljubavi, uspeha i veličanstvene karijere i poštovanja“, rekla je rediteljka Branka Bešević Gajić

Premijerno je film o Bilji Krstić bio prikazan na ovogodišnjim Filmskim susretima, a bioskopska premijera i prikazivanje su najavljeni za novembar.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x