Beogradska brza desetka 7. septembra na Ušću

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: GoogleMaps printscreen
Podelite vest

Ulična trka na 10 kilometara u organizaciji Beogradskog maratona, “Beogradska brza desetka”, biće održana 7. septembra, saopštili su organizatori. Drugu godinu uzastopno start i cilj trke “10K Belgrade” biće u Bulevaru Nikole Tesle, kod Parka prijateljstva na Ušću, čime će i zvanično početi drugi deo trkačke sezone Beogradskog maratona.

Koordinator trke Marko Marinković rekao je da ovogodišnja trka, imajući u vidu ravnu, brzu stazu, kao i izuzetan kvalitet elitnih trkača, pretenduje da se visoko pozicionira na evropskoj i svetskoj sceni najbržih uličnih trka.

“Biće to idealna prilika i za naše najbrže trkače i trkačice da na Prvenstvu Srbije na 10 kilometara, koje organizujemo u saradnji sa Srpskim atletskim savezom, ostvare svoje najbolje rezultate i budu dostojan rival najboljim inostranim takmičarima”, rekao je Marinković, preneo je sajt Sport klub.

Prijave za učešće u trci su toku su na sajtu Beogradskog maratona, a broj učesnika je ograničen. U trci mogu da učestvuju i deca od 12 godina uz saglasnost roditelja.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x