Gajić (NS): Najava rekonstrukcije Vlade Srbije je propagandni spin

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Narodna stranka printscreen
Podelite vest

Predsednik Narodne stranke (NS) Vladimir Gajić izjavio je danas da je najava rekonstrukcije Vlade Srbije “propagandni spin” koji dolazi iz vrha vlade ili vrha Srpske napredne stranke (SNS), čiji je cilj skretanje pažnje javnosti sa drugih tema.

“Osim ministara poput Siniše Malog i Gorana Vesića, ostali nisu mnogo važni i oni su više nalik pomoćnicima ministara. Mislim da sada neće biti promenjen nijedan ministar, a ništa se nije dogodilo ni kada su ih menjali. Od 1990. godine, kada je uspostavljen višepartijski sistem, ministri u Srbiji nisu važni i ne pridajem nikakav značaj najavama rekonstrukcije. Više ni nema ličnosti za koje bi se moglo reći da će se nešto promeniti ako bi one postale ministri”, rekao je Gajić televiziji Juronjuz Srbija, prenosi stranka.

Upitan o izjavi reditelja Emira Kusturice da je “spreman da izgubi život” u borbi protiv onih koji bi hteli da kopaju litijum u Srbiji, Gajić je odgovorio da Kusturica ima “ozbiljnu težinu u srpskoj javnosti”.

“Pojavili su se predlozi da Kusturica bude lider protesta protiv litijuma ali mislim da on to ne želi jer je individualac”, rekao je Gajić.

Povodom sedme godišnjice osnivanja Narodne stranke, Gajić je kazao da je stranka uspela da opstane i da se reorganizuje i revitalizuje posle mnogo pokušaja da bude politički likvidirana.

“Kao vanparlamentarna stranka suočavamo se sa problemima finansiranja i medijske pažnje, ali dosta smo aktivni i nadam se da će to doneti rezultat u predstojećem periodu”, naveo je Gajić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x