SUV VW Touareg PA, Golf i redizajnirani modeli povoljno na Sajmu automobila u Nišu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Bros Auto
Podelite vest

BROS AUTO učestvuje čak 14. put na ovogodišnjem jubilarnom Sajmu automobila koji se održaava od 4. do 6. oktobra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

„Na štandu BROS Auta biće prikazani redizajnirani modeli VW Golf I krosover VW T-Cross kao I T Roc“, kažu u ovoj auto kući.

Biće tu i najluksuzniji SUV VW Touareg PA koji uvek izazove veliku pažnju i interesovanje.

Foto: Bros Auto

Uz putnička Volkswagen vozila ova auto kuća će izložiti i lako komercijalno mono volumensko vozilo VW Caddy Compact kao i vozila iz premijum segmenta Audi A3 limousine kao i Audi A4.

Učešće na sajmu pored nove poslovne saradnje uvek pomogne i da se kolege bolje upoznaju i razmene iskustva.

„Uz mogućnost da posetiocima prikažemo trenutno aktuelnu ponudu vozila i da se družimo sa kolegama iz branše, učešće na sajmu nam je neretko koristilo i u nalaženju novih klijenata“, kažu iz ove kuće.

Od niških premijera biće izložen redizanirajni premijum SUV model VW Touareg PA kao i redizanirani VW Golf 8. generacije.

Ovi izlagači ističu da će na sajmu imati značajne popuste za sve modele uz brze procedure odobrenja finansiranja po povoljnim uslovima.

„Iz ponude VW-a izdvajamo posebne uslove nabavke sa velikim popustima za redizajnirani crossover VW T-Cross PA, zatim VW Taigo i VW T-Roc“, ističu ovi pordavci.

Foto: Bros Auto

Adresa salona i servisnog centra:
Bulevar Dimitrija Tucovića 185

Pratite na INSTAGRAM-u i FACEBOOK-u

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA.

Za sve dodatne informacije možete naći na https://sajamautomobila.com/

Ulaznice za Sajam mogu da se kupe na blagajni Hale po ceni od 300 dinara, dok je cena ulaznice za grupne posete (preko 10 osoba) 200 dinara po osobi. Vrata sajma biće otvorena od 10 do 20 sati.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x