POKS: Makronova poseta finale kapitulacije Aleksandra Vučića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenio je danas da je poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona “finale kapitulacije” predsednika Srbije Aleksandra Vučića, “koja će imati dugoročne negativne posledice po narod i državu”.

“Prihvatanje da kopa litijum za Nemačku koja to neće da radi u svojoj državi i da od Francuske kupi trostruko skuplje avione i pet puta skuplje nuklearne elektrane nego što ih može kupiti od Rusije ili Kine je formalizovana kapitulacija Srbije. Ne smemo zaboraviti da je ta ista Francuska postavila ultimatum Srbiji za de fakto priznanje lažne države Kosovo koji su ispostavili zajedno sa Nemačkom pre godinu i po dana i koji ova vlast sprovodi u delo”, ocenio je u pisanoj izjavi predsednik POKS Vojislav Mihailović.

Dodao je i da je Francuskoj prestala da bude važna “krađa u Srbiji”, otkad joj je obećana kupovina Rafal aviona i “rešenje za odlaganje njihovog nuklearnog otpada u sklopu izgradnje nuklearne elektrane u Srbiji”.

“Umesto da kupi mnogo potrebniju protivavionsku zaštitu, prve avione Rafal će Srbija dobiti tek za deset godina kada isplati i poslednji evro za koji se obavezala ugovorom, a nuklearnim elektranama će joj upravljati stranci baš kao što upravljaju Nacionalnim i drugim fudbalskim stadionima koje na kredit gradi da bi sa Albanijom bila zajednički domaćin Evropskog prvenstva u fudbalu. Ponižavanje Srbije do uništenja će biti nastavljeno dokle god ona na čelu ima ljude kojima su lični interes i vlast jedina vera”, rekao je Mihailović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x