Ujutru mestimično magla, u toku dana pretežno sunčano

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U Srbiji će ujutru biti mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde po kotlinama i nizijama zadržati pre podne, a u toku dana biće pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab, promenljiv vetar, na istoku slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od dva stepena Celzijusa na jugu do 10 stepeni na severu, a najviša dnevna od 21 do 26 stepeni.

U Beogradu će ujutru u nižim delovima grada biti magla, a u toku dana će biti pretežno sunčano. Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura će se kretati od šest do 10 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna oko 22 stepena.

U Srbiji će naredne sedmice biti suvo, stabilno i natprosečno toplo vreme sa jutarnjom maglom po kotlinama i nizijama koja će se ponegde zadržati i pre podne, a u toku dana će biti pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom od 20 do 25 stepeni Celzijusa, osim u utorak kada se očekuje prolazno naoblačenje, ali suvo. Od četvrtka se očekuje postepeni pad temperature.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 30. oktobar 2022:

Očekivane biometeorološke prilike povolјno će uticati na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima u toku prepodneva.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x