Uhapšen Vijetnamac koji je devojčicama u Zrenjaninu delio neprikladne letke

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: www.mup.gov.rs
Podelite vest

Policija u Zrenjaninu uhapsila je državljanina Vijetnama (30) kod koga su pronađeni leci sa neprikladnom sadržinom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Tim lecima nudi se novac za brzu i laku zaradu, a koji su ovih dana deljeni učenicama srednjih škola u Zrenjaninu.

Osumnjičenom je, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu u Zrenjaninu.

Policiju je obavestio otac jedne tinejdžerke da su njoj i njenoj durgarici dati u ruke leci.

„Policijska uprava Zrenjanin je odmah po prijavi oca da je njegovoj 16-godišnjoj kćerki i njenoj drugarici lice azijskog porekla ponudilo letak sa neprikladnim sadržajem, obavestila Osnovno javno tužilašto po čijem nalogu preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju svih okolnosti“, rečeno je.

O tome da se nešto neobično dešava na ulicama Zrenjanina na društvenim mrežama počeli su da pišu roditelji tinejdžerki a jednu poruku redakciji poslala je čitateljka Danasa, u kojoj upozorava da se devojčicama deli letak gde se one pozivaju na brzu zaradu od 100 dolara na sat.

Tinejdžerke su roditeljima prijavile da starija muška osoba u centru grada deli devojčicama letak u kome ih poziva da se jave na navedeni broj telefona i brzo zarade 100 dolara na sat, i da tako mogu da zarade za nov telefon ili skupu torbu.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x