U Paraliji zatvorena kancelarija Jedinstvene Srbije za ovu sezonu, uz prisustvo više hiljada turista

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija vesti
Podelite vest

Više hiljada turista iz svih krajeva Srbije, kao i turista iz Severne Makedonije, Bugarske, Rumunije i Republike Srpske prisustvovalo je u Paraliji zatvaranju za ovu sezonu kancelarije Jedinstvene Srbije (JS), saopšteno je danas iz te stranke.

“Mi iz Srbije navijamo za jednu stranku, a ta stranka se zove Srbija. Ova naša kancelarija upravo ima tu ulogu, da nikada nikoga ne pita iz koje je stranke ili za koga navijate. Ovde se navija i za repezentaciju Srbije i za Zvezdu i za Partizan i za Đokovića. Za svakog našeg na međunarodnoj sceni trebamo da navijamo jer on predstavlja Srbiju”, rekao je obraćajući se prisutnima predsednik JS Dragan Marković Palma.

On je rekao i da Jagodina danas, u odnosu na broj stanovnika, “ima najveći broj stranih investitora”.

“Ti strani investitori u našoj državi treba da znaju da ne može plata radnika biti u njihovim fabrikama u Srbiji 36.000 dinara. Neka stranci rade za 36.000 dinara, a građani Srbije treba u njihovim fabrikama treba da imaju najmanje 60.000 dinara”, kazao je Marković.

On je rekao sa svi koji letuju u Grčkoj vide cene po marketima koje su znatno više nego u Srbiji, kao i da “tu razliku neko mora da pokrije, a to u Srbiji pokriva republički budžet”.

“U Srbiji mora da se štedi i to je moja poruka za sve one koji za sve što im treba trče u Beograd. Morate da štedite kao u Jagodini, jer građani ne glasaju na izborima za veće plate političara, nego da bi bio bolji život vas i vaših porodica”, istakao je Marković.

Šefica kancelarije JS u Paraliji Marija Jovanović je rekla da je za osam godina više od 250.000 građana posetilo ovu kancelariju, a da je taj broj ove godine bio više od 200 građana dnevno.

Podsetimo, Dragan Marković Palma dobio je ulicu u ovom  grčkom letovalištu čime je, po njegovim rečima, postao jedini političar po kome je nazvana ulica ” još za života”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x