U nedelju se održava šesti Zrenjaninski polumaraton

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube I love Zrenjanin printscreen
Podelite vest

Šesti zrenjaninski polumaraton biće održan u nedelju, 2. oktobra, u tom gradu i do sada je prijavljeno više od 750 takmičara.

Organizator Zrenjaninskog polumaratona Miroslav Molnar rekao je da je do sada prijavljeno 756 takmičara i da su prijave otvorene do subote, a da će, ukoliko ostane startnih brojeva prijavljivanje biti moguće i u nedelju, na sam dan održavanja polumaratona.

Izrazio je očekivanje da će i vremenski uslovi biti dobri, bez kiše, i ujedno pozvao građane da dođu i u što većem broju dođu i podrže trkače. On je naveo da polumaraton počinje u 11 časova ispred Gradske kuće, a “Dečija trka” u devet časova.

Staza Zrenjaninskog polumaratona duga je 21.100 metara, ravna je i kružna, bez većih uspona. Trči se tri kruga kroz najlepše delove grada – od starta trke ispred Gradske kuće, kroz najpoznatije zrenjaninske ulice i naselja Četvrti jul i Ruža Šulman.

Prvi Zrenjaninski polumaraton je održan 6. novembra 2016. godine. Privukao je pažnju velikog broja ljudi iz Srbije i inostranstva.

Detaljne informacije dostupne su na internet stranici www.zrmaraton.rs.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x