Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik glumice Borke Tomović. Dok nam tema broja donosi priču o Zlatiboru, kao planini koja privlači umetnike i kulturne stvaraoce.

Poseban pečat zlatiborskoj kulturi i doprinos turizmu već duže od decenije daje Međunarodni festival sportskog filma koji je održan u Kulturnom centru Zlatibor. Ovaj multimedijalni prostor za odvijanje umetničkih sadržaja na „zlatnoj planini“ je u galeriji priredio preko 50 izložbi. Nadareni umetnici su primećeni i na najprometnijem šetalištu, Kraljevom trgu i oko jezera, gde slikaju portrete i izlažu svoja umetnička dela. Pravi dom za umetnike jeste i obližnje selo, Trnava, gde je održana 30. likovna kolonija.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Kvalitetna ponuda, raznovrsni sadržaji i bogati programi za boravke gostiju svih uzrasta privukli su veliki broj turista.

Još jedna od interesantnih priča ovog broja jeste o Udruženju za negovanje narodne tradicije “Zlatibor” Čajetina koje kroz folklorne sadržaje, igru i pesmu čuva vrednosti zlatiborskog nasleđa.

Septembarsko izdanje Elektronskih novina predstavlja nezaboravne ukuse tradicije u restoranu ”Miris dunja”. U ovom odeljku elektronskih novina predstavljeno je konačište „Central – Inn“ kutak za uživanje u centru Zlatibora.

Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibora

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x