Ono što je izdvaja od drugih turističkih destinacija jeste i taj zdravstveni momenat kojim ne može da se pohvale druge banje.

Termalni bazeni u Lukovskoj Banji melem za dušu i oporavak za telo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Lukovska Banja
Podelite vest

Termalni bazeni u Lukovskoj Banji predstavljaju melem za dušu, oporavak za telo i glavni razlog dobrog raspoloženja gostiju, tvrde u ovoj banji koja svake sezone beleži rekordan broj gostiju. Ono što je izdvaja od drugih turističkih destinacija jeste i taj zdravstveni momenat kojim ne može da se pohvale druge banje.

Termalni bazeni su ponuda koja se ne odbija. Svaki od ovih bazena ima svoju posebnu draž, bilo da se nalazite u hotelu 𝑱𝒆𝒍𝒂𝒌, 𝑲𝒐𝒑𝒂𝒐𝒏𝒊𝒌 ili 𝑩𝒆𝒍𝒂 𝑱𝒆𝒍𝒂, a sigurno je, pružiće vam apsolutni komfor i uživanje u lekovitoj, banjskoj vodi po kojoj je ovaj kraj poznat.

Zelena riznica lekovitih izvora dostupna je svima, turistima, rekovalescentima, porodicama sa malom decom i sve više mladim ljudima.

Najviša banja Srbije – Lukovska Banja, smeštena je na 681 m nadmorske visine, u šumovitoj kotlini istočnih padina Kopaonika, baš taj njen položaj donosi svu lepotu uživanja u odmoru na svežem, čistom i lekovitom mestu.

Lukovsku Banju posebnom čini obilje termomineralnih izvora i dejstvo sva 4 prirodna faktora: vode, klime, blata i gasa.

Uzeli smo najfinije od prirode i objedinili u ponudi tri hotela: Bela Jela, Jelak Kopaonik, kroz savremene medicinske i wellness sadržaje, poručuju ovi ljubazni domaćini.

Jednako bogata u pogledu prirodnih i kulturno-istorijskih potencijala, ponosno nosi epitet kraljevske banje. Svoje mesto pod suncem potražite u slasnim specijalitetima ispod sača ili omiljenom pogledu sa vidikovca, bazenima ili dugim šetnjama.

“Vaš mir čeka na Vas”, poručuju iz Lukovska Banje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lukovska Banja (@lukovskabanja)

FACEBOOK + INSTAGRAM

BELA JELA

Osim ovog hotela BELA JELA preduzeće Planinka a.d. u Lukovskoj banji ima hotel KOPAONIK, koji je otvoren 2000. godine i hotel JELAK, otvoren 2009. godine.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x