Doneću utoku i ubićemo te na ovde na njivi kao psa’, pretio mi je jedan od njih

Suspendovani student tvrdi da su ga fizički napala trojica muškaraca

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

IluFoto: YouTube NOVA S video printscreen
Podelite vest

Suspendovani apsolovent Pravnog fakulteta u Novom Sadu Stefan Karanović izjavio je da su ga jutros napala trojica muškaraca, udarili ga štapom i napravili mu rasekotinu na glavi.

“Ujutro, kada sam bio na trčanju u okolini rodnog Čelareva, zaustavio se automobil i trojica muškaraca su krenuli da mi dobacuju da udjem s njima u kola i da idemo na pivo. Rekao sam da neću, a oni su onda izašli iz kola i napali me”, tvrdi Karanović.

On je agenciji Beta rekao da je prepoznao jednog od muškaraca i da je uspeo da im uzvrati na udarce i da pobegne preko šume i njiva do obližnje benzinske stanice, kada je pozvao policiju koja je obavila uvidjaj.

“‘Doneću utoku i ubićemo te na ovde na njivi kao psa’, pretio mi je jedan od njih”, rekao je Karanović i dodao da je bio u hitnoj pomoći zbog rasekotine na glavi i da se sada nalazi u stanici policije.

Brojni sporovi protiv Pravnog fakulteta u Novom Sadu

Stefan Karanović vodi brojne sporove protiv Pravnog fakulteta u Novom Sadu koji ga je suspendovao pod optužbama da je u medijima objavljivao članke o navodnom kriminalu na Pravnom fakultetu, što je on demantovao.

On je suspendovan i izbačen sa fakulteta na 36 meseci, a fakultet je u više navrata odbio da mu izda potvrdu o položenim ispitima. Karanović je zbog toga upisao Pravni fakultet u Bosni i Hercegovini, gde je morao da započne studije od početka.

On je ranije izjavio da su mu pretili smrću nakon što je Upravni sud presudio u njegovu korist u sporu protiv novosadskog Pravnog fakulteta.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x