Okićena i ukrašena dočekuje turiste – uvek spremna da ponudi više…

PROLOM BANJA SPREMNA ZA DOČEK! Neka ova Nova Godina bude DRUGAČIJA

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Novogodišnji praznici su prilika da od svega i svih odmorite, date sebi oduška a najmilijima priliku da uživaju u Vašem društvu, jer ste njima ipak najbitniji. Ako razmišljate kako da ove godine organizujete doček Nove – Prolom Banja je pravo rešenje.

Prolom Banja je na vreme pripremila novogodišnji paket koji pored smeštaja i ishrane na bazi švedskog stola za sva tri obroka, nudi i sadržaje wellness centra/wellness lux centra. U sauni, slanoj sobi, Prolom moru, šetajući kneipp stazom, okruženi Prolom vodom i planinskim vazduhom, odbrojite poslednje sekunde ove teške godine na izdahu.


Ovo čarobno mesto za odmor pružiće vam preko potreban mir a vaše telo dobiće najbolju negu, kako bi što spremniji krenuli u nove radne pobede već za nekoliko dana.

U Novogodišnjoj noći gosti Prolom Banje moćiće da uživaju u čarima wellness sadržaja  posle ponoći još dva sata. Kako bi roditelji odmorili a mališani se odlično zabavili produženo će biti i radno vreme igraonice za decu, uz nadzor vaspitača do 22 časa. Decu očekuju brojna iznenađenja, igre bez granica, animatori i neograničeno korišćenje sale za zabavu, za tinejdžere i sve ljubitelje društvenih igara.

Foto: FB Prolom Banja

Ako ste voljni da tokom praznika i prošetate Radan planinom upravo ove šetnje su divne tokom zimskih meseci, kada zimska idila osvoji baš svakog gosta.

Novogodišnje šetnje šumovitim stazama, uz prirodnu terapiju šumskog wellness-a pružiće vam onaj najboji osećaj kada dišete sa prirodom a ona vam pruža ono najbolje – zdravlje.

Dozvolite da Vas Prolom Banja zagrli, prepustite se čarima prirodnog okruženja i uživajte dovoljno da zaboravite na brige i budete spremni za nove izazove. Budite sa voljenima i priuštite im užitak kakav će pamtiti pozdravite staru i dočekajte Novu 2022. godinu – sa najboljeg mesta za nove početke.

NOVOGODIŠNJI WELLNES PAKET, detalji – OVDE

Prolom Banja odgovorno brine o zdravlju svojih gostiju, starajući se da se osećaju bezbrižno i dobro u svakom trenutku, a prilagođavajući se važećim merama Vlade Republike Srbije protiv pandemije koronavirusa.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x