[rstr_selector]

Ponuda Zlatibora predstavljena na Sajmu turizma i aktivnog odmora u Štutgartu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: TO Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na Sajmu turizma i aktivnog odmora u Štutgartu (,,CMT Messe Stutgart“), jednom od najvećih i najznačajnijih sajamskih manifestacija ovog tipa u Nemačkoj.

Održava se od 14. do 22. januara, a svim zainteresovanim posetiocima je predstavljena sadržajna ponuda  najposećenije planine Srbije.

Na ovom sajmu učestvuje preko 2.000 izlagača koji u 10 izložbenih hala promovišu najaktraktivnije destinacije iz celog sveta. Kao i prethodnih godina, prestižni skup u Štutgartu karakteriše bogata ponuda za kamping turizam, biciklizam, planinarenje i ostale vidove aktivnog turizma.

Foto: TO Zlatibor

Među nemačkim turistima već godinama vlada veliko interesovanje za turističku ponudu Zlatibora, skijanje i aktivan odmor za koje, prema rečima gostiju iz ovog dela Evrope, ”zlatna planina“ ima izuzetne uslove. Kao i prethodnih godina, najveću pažnju privukao je Kamp ”Zlatibor”, jedno od omiljenih odredišta za boravak nemačkih turista u Srbiji.

Predstavnik Turističke organizacije Zlatibor uspostavio je kontakte sa velikim brojem kamping klubova  iz čitave Evrope, odakle se očekuje dolazak mnogobrojnih kampera. Posebno se ističe saradnja sa kamping klubom „Senioren Kampeer Club“ koji broji preko 1.000 članova. Dogovorena je promocija našeg kampa i dolazak njihove organizovane grupe u septembru. Na Sajmu turizma u Štutgartu uspostavljena je i saradnja sa specijalizovanim časopisom iz Nemačke u cilju dalje promocije Kampa ”Zlatibor”, kao i celokupne turističke ponude ”zlatne planine”.

Na ovoj manifestaciji Turistička organizacija Zlatibor nastupa u okviru štanda Turističke organizacije Srbije, koji je posetio i generalni konzul Srbije u Štutgartu Dragan Dimitrijević.

Foto: TO Zlatibor
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x