OKTOBAR: Sajam automobila u Nišu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Sajam automobila u Nišu već jedanaesti put biće održan početkom oktobra u najvećoj sportskoj hali u gradu.

XI “Auto Moto Fest Niš biće održan od 2. do 4. oktobra 2020. godine u niškoj Hali „Čair“.

Mladen Alvirović, SAT i Oliver Paunović,, City Group

Brojni svetski i domaći sajmovi otkazani su zbog pandemije koronavirusa, ali niški će biti održan, potvrdili su za Vidi Srbiju iz menadžmenta City Group.

Podaci kojima raspolažu auto dileri govore da je lane prodato 11 procenata više novih putničkih i lakih komercijalnih vozila nego 2018. godine.

Podatak da je prodaja automobila išla nesmetano i tokom vanrednog stanja samo potvrđuje da nam je niški Sajam automobila potrebniji više nego prethodnih godina potvrđuju u City Group.

“Razmišljali smo o tome da se uskladimo sa najavljenim sajmom u glavnom gradu, ali smo ipak ostali pri svom standarnom terminu održavanja, a to je početak oktobra. Kako su svi drugi sajmovi otkazani a mi dobili podršku višegodišnjih saradnika dilera automobila – odlučili smo da niški sajam organizujemo i bolje nego prethodnih godina”, kaže Oliver Paunović, osnivač sajma i vlasnik City Group.

Niški sajam jedinstven je u ovom delu Srbije, jer opstaje više od deset godina. Pored velikog privrednog značaja, godinama beleži i veliki broj turističkih poseta.

Na prošlogodišnjem sajmu posebnu pažnju izazvale su srpske premijere: Škoda – Skala i Superb face lift; Nissan – Micru 1.0, X-trail; Ford – Mondeo i Mazda CX-30.

“Skoro svi dileri već su kaparisali svoje standarne pozicije. Većina je najavila posebne pogodnosti za kupovinu tokom dana održvanja sajma. Ove godine svi očekuju i bolju prodaju jer drugi sajmovi u zemlji nisu ni održani, a sajam u Kragujevcu planiran je tek za kraj godine”, rekao je za Vidi Srbiju Saša Đorđević, menadžer sajma.

Veliki popusti i odlična ponuda zaštitni su znak niškog Auto Moto Fest-a, a ove godine posebna pažnja biće posvećena električnim vozilima, motociklima i biciklima, a neće izostati ni edukacije o bezbednoj vožnji i pravilnom održavanju automobila.

KLIPKO maskota niškog Auto Moto Fest-a koju je osmislio višestruko nagrađivan karikaturista Saša Dimitrijević slavi drugi rođendan.

Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu. Neće izostati velika ponuda guma dok će osiguravajuća društva imati svoje štandove i pristupačnu ponudu. Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo njihova izložba svake godine izazove veliko interesovanje posetilaca.

Niški Auto Moto Fest godinama, tačnije od prvog sajma, uživa i veliku podršku Mladena Alvirovića, urednika i voditelja decenijama najgledanije emisije o automobilizmu kao i revije „SAT“.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford,  Fiat, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Yamaha, Motogrini, Jepp, Hyundai kao i brojni auto centri i servisi.

Organizator Auto Moto Fest-a je City Group a pokrovitelj Grad Niš.

Sve informacije vezane za sajam možete da pronađete na sajamautomobila.com. Učesnicima i izlagačima dostupna je mapa sajma, kao i prijavljivanje za učešće.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x