Nastavlja se fudbalska Super liga, na programu peto kolo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Dragan Gojić
Podelite vest

Utakmicom izmedju Voždovca i kragujevačkog Radničkog 1923 danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj ligi Srbije, ali će peto kolo biti nepotpuno pošto su mečevi Crvene zvezde i Partizana odloženi zbog obaveza “večitih” rivala u Evropi.

Voždovac će danas od 19.00 dočekati Radnički 1923, a oba tima u ovaj meč ulaze sa po pet bodova na svom kontu i sa istim učinkom – jedna pobeda, dva remija i jedan poraz.

Sutra su na programu dve utakmice – TSC će dočekati Novi Pazar (18.55), a Mladost ekipu niškog Radničkog (21.00).

TSC meč dočekuje posle pobede u Nišu i kao četvrti na tabeli sa osam bodova, dok je Novi Pazar trenutno 12. na tabeli sa tri boda ali tri boda koja je u prošlom kolu osvojio protiv Partizana.

Kada je reč o duelu Mladosti i Radničkog, oba tima su loše počela sezonu i za sada imaju samo po bod, s tim da Nišlije imaju meč manje, ali će svakako obe ekipe pokušati da upišu prvu pobedu u novoj sezoni.

Dva meča su na programu i u nedelju. Prvo će od 18.55 u Surdulici snage odmeriti Radnik i Kolubara. Radnik je trenutno poslednji na tabeli sa jednim bodom, dok Kolubara na desetoj poziciji ima četiri boda.

Od 21.00 na programu je derbi kola kada će Čukarički ugostiti ekipu subotičkog Spartaka. Tim sa Banovog brda na svom kontu ima devet bodova i drugi je na tabeli, iza Crvene zvezde i Vojvodine, dok je Spartak peti sa bodom manje.

Poslednji meč petog kola domaćeg šampionata igra se u ponedeljak od 19.00 kada će Javor dočekati Mladost GAT. Javor je vezao dve pobede i trenutno je šesti tim lige sa sedam bodova, dok je Mladost GAT na 11. mestu sa tri boda manje.

Utakmice izmedju Crvene zvezde i Vojvodine, odnosno Partizana i Napretka odložene su zbog mečeva evropskih kvalifikacija crveno i crno-belih. Novi termini odigravanja ovih mečeva biće saopšteni naknadno.

Parovi petog kola Super lige Srbije:

Petak:

  • Voždovac – Radnički 1923 (19.00)

Subota:

  • TSC – Novi Pazar (18.55)
  • Mladost – Radnički Niš (21.00)

Nedelja:

  • Radnik – Kolubara (18.55)
  • Čukarički – Spartak (21.00)

Ponedeljak:

  • Javor – Mladost GAT (19.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x