Nagrada za životno delo Zoranu Tuti Živkoviću na festivalu u Budvi na inicijativu Olivera Paunovića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Oliver Paunović, porducent, Zoran Tuta Živković, legendarni trener i Petar Kapisoda, bivši rukometaš; Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Na II Internacionalnom festivalu BUDVA “Sports&ARTS” u Crnoj Gori proslavljeni Nišlija, rukometni trener Zoran Tuta Živković dobio je nagradu za životno delo.

Filmsku priču o sportisti koji je proslavio Niš, Srbiju i Jugoslaviju Zoran Tuta Živković, uradila je niška City Grupa u režiji Vladimira Ristića, a u produkciji Olivera Paunovića.

„Ponosan sam što je na moju inicijativu nagradu za životno delo Međunarodnog festivala sportskog filma BSAFF u Budvi dobio najtrofejniji ex-Yu rukometaš i trener Zoran Tuta Živković iz Niša. Nagradu mu je uručio rukometaš i predsednik rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda. Ne zaboravljam ja legende Niša!“, poručio je producent Oliver Paunović.

Film „Nepobediv“ će biti prikazan u petak od 19:30 na festivalu u Budvi. Dokumentarac predstavlja bogatu rukometnu karijeru, obojenu medaljama i uspesima sa svetskih, evropskih i domaćih prvenstava.

U ovo dokumentarno ostvarenje svoje umeće utkao je dugogodišnji novinar, ali pre svega prijatelj Zorana Tute Živkovića, Tomislav Santrač, koji je nebrojano puta bio uz proslavljenog rukometaša i sa njim uradio bezbroj intervjua.

Uručivanje nagrade; Foto: Srbija Vesti

Reditelj filma Vladimir Ristić je već radio brojne dokumentarne filmove o Nišlijama koji su obeležili najsjajnije stranice istorije grada ali i republike. Nakon Zlatibora i Budve, niška premijera dokumentarca „NepobeDiv“ biće oktobra u Nišu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x