Na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu predstavljena turistička ponuda Zlatibora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

U četvrtak, 17. novembra zvanično je otvoren 53. Međunarodni sajam turizma na Novosadskom sajmu gde se predstavlja i Zlatibor u okviru Turističke organizacije Regije Zapadna Srbija. Sajam će trajati tri dana, do subote 19. novembra, a ovogodišnja zemlja partner je Crna Gora.

Svečanom otvaranju prisustvovali su ministar turizma i omladine Srbije Husein Memić, ministar ekonomskog razvoja i turizma Crne Gore Goran Đurović, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, kao i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Kao jedan od turistički najrazvijenijih centara, ne samo u Srbiji već i u regionu, Zlatibor je navikao svoje stalne goste na veoma interesantne i raznovrsne sadržaje. Pored najave predstojeće zimske sezone, sve posetioce štanda Zlatibora očekuje zanimljiva nagradna igra, kao i noviteti i informacije o sadržajima kojima će „zlatna planina” i dalje zadržati svoje mesto u vrhu turizma Srbije.

Foto: TO Zlatibor

U okviru štanda Zlatibora svoju ponudu smeštaja predstavljaju “All Seasons”, specijalna bolnica “Čigota” i “Kraljevi konaci”, kao i najveće atrakcije Zlatibora Gold Gondola, Dino park I El Paso City, tako da posetioci imaju priliku da se detaljno informišu o cenama, popustima i promo-paketima koje je turistička privreda pripremila za predstojeći period.

Kako bi približili turističku ponudu na sajmu turizma, Zlatibor je interaktivnim putem, VR naočarima predstavio pojedine turističke sadržaje kao i vožnju iznad impresivnih delova Zlatibora najdužom gondolom na svetu.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeću zimsku sezonu, sva tri sajamska dana od 10.00 do 19.00 časova.

Foto: TO Zlatibor

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x