Na 24. Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci predstavljena turistička ponuda zlatne planine

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TOZ
Podelite vest

U dvorani „Banjalučki velesajam” u toku je Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva koji će trajati do 13. novembra 2021. godine. Na sajmu učestvuje i Turistička organizacija Zlatibor koja predstavlja sadržaje najposećenije srpske planine. Sajam je okupio više domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Crne Gore, i drugih zemalja. U okviru štanda Turističke organizacije Zlatibor, učestvuje i JP ,,Gold gondola Zlatibor”.

Foto: TOZ

Na otvaranju sajma izlagače i posetioce su pozdravili predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, koji je zvanično otvorio sajam. Tom prilikom su se obratili i Dobrica Žugić, predsednik upravnog odbora, Milada Šukalo, savetnica gradonačelnika Banja Luke, Goran Račić, u ime privredne komore Banja Luka, kao i Slaven Gojković, direktor preduzeća ,,Šume Republike Srpske”.

Posetioci štanda Turističke organizacije Zlatibor su pokazali veliko interesovanje za zlatnu planinu. Imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu, a posebna zainteresovanost vladala je za cene hotelskog i privatnog smeštaja za predstojeći period kao i informacije o najnovijoj atrakciji – zlatiborskoj “Gold gondoli”.

Štand turističke organizacije Zlatibor je posetio i predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković koji je tom prilikom izjavio zadovoljstvo prisustvom Turističke organizacije Zlatibor na ovom sajmu kao i da bi želeo da nastave uspešnu saradnju.

Foto: TOZ

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x