Muškarac (30) izboden nožem na trim stazi u Košutnjaku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Muškarac star 30 godina izbodne je noćas oko 1.30 nožem na trim stazi  Košutnjaku, noć u Beogradu obeležile su i de saobraćajne nesreće, dok je Hitna pomoć intervenisala 102 puta.

Muškarac star 30 godina teže je povređen noćas u napadu nožem na trim stazi u Košutnjaku, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. PO pisanju Telegrafa, mladić je prvo pretučen, a potom uboden s leđa. Napad se dogodio oko 01.30 sati, a povređeni muškarac prevezen je u Urgentni centar

U Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene dve osobe. U saobraćajnoj nesreći u Ulici braće Nikolić u Surčinu lakše je povređena jedna osoba koja je prebačena u Zemunsku bolnicu.  U saobraćajnoj nesreći u Ulici Steve Žigona lakše je povređena jedna osoba koja je zbrinuta na licu mesta.

Hitna pomoć intervenisala je 102 puta, od toga 23 puta na javnim mestima. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, onkološki pacijenti, a bilo je intervencija i zbog alkohola, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x