Mortal kombat najavljuje veliki koncert u Novom Sadu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Mortal kombat FOTO: Marko Ristić
Podelite vest

Grupa “Mortal kombat” održaće veliki koncert u Novom Sadu, u Hali 2  Novosadskog sajma  22. oktobra, ulaznice su u prodaji, a njima će se na bini pridružiti i gosti, bendovi “Bolesna štenad” i “Iskaz”.

Otkako su ovladali velikom scenom pre više od decenje, grupa MORTAL KOMBAT sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima. Njihovi nastupi su postali neponovljivi audiovizuelni doživljaji, a ne priređuju ih dovoljno često koliko bi njihova sve brojnija publika to želela.

Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada pred sebe stavljaju novi cilj – najveći samostalni novosadski koncert do sada. Susret sa publikom u Novom Sadu zakazali su za 22. oktobar.

,,Nakon uspešnog Antievrovizijskog koncerta koji se održao na Beogradskom sajmu, rešili smo da napravimo još jedan samostalni koncert, ovog puta na Novosadskom sajmu, u Hali 2. To će ujedno biti naš najveći samostalni koncert u Novom Sadu”, objašnjava bend.

Hala 2 Novosadskog sajma je za kratko vreme postala glavno mesto susreta Novosađana, svojevrsni kulturni centar koji produkcijskim kapacitetima omogućava izvođačima da za svoju publiku prirede spektakl u svakom smislu te reči, pa je za grupu Mortal Kombat to bio izazov da publici priredi šou kojim će ispisati važnu stranicu u svojoj koncertnoj biografiji.

Ulaznice po aktuelnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na više prodajnih mesta:
SHAMROCK BAR (Novi Sad, Mite Ružića 5, od 16.00 do 00.00)
CIGLA & KRIGLA (Beograd, Dalmatinska 44, od 10.00 do 01.00)
GIGSTIX, prodajna mreža (https://bit.ly/3vwBdrH);
GIGSTIX, kupovina preko interneta (https://bit.ly/3qRBjc1)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x