Konstrakta na glavnoj bini novosadskog Egzit festivala

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Djurić Konstrakta nastupiće u nedelju, 10. jula na glavnoj bini novosadskog Egzit (EXIT) festivala, gde će premijerno predstaviti svoj multimedijalni performans, saopšteno je danas iz organizacije festivala.

“Na Egzitu sam bila i kao posetilac, i kao deo Mistake Mistake i Zemlje gruva, i kao voditeljka jedne godine, a ove godine sam na Mejn stejdžu kao Konstrakta, tako da vidimo se”, rekla je Konstrakta.

Egzit je podsetio da je Ana Djurić na muzičkoj sceni već 20 godina i da je, nakon bendova Mistake Mistake i Zemlja gruva, 2019. godine započela solo karijeru.

“Srpska muzičarka atipičnim zvukom pesme ‘In Corpore Sano’, kojom će predstavljati Srbiju na Evroviziji, ne prestaje da oduševljava i publiku i medije na našim prostorima. Onima koji nisu ranije pratili njen samostalni rad donela je potpuno osveženje i autentičnost, ali i začudjenost nad njenim stvaralaštvom”, navodi se u saopštenju.

Organizatori su istakli da će Konstrakta ovog leta nastupiti na nekoliko festivala, medju kojima će prvi biti Egzitov Si Star (Sea Star) u Umagu u Hrvatskoj, ali da specijalan performans planira za novosadski Egzit.

Festival Egzit će i ove godine biti održan na Petrovaradinskoj tvrdjavi od 7. do 10. jula, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta festivala i na svim “Gigs Tix” prodajnim mestima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x