Hronika u Srbiji: Brza vožnja i droga Beogradu, smrtno stradao biciklista u Prokuplju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: pixabay.com
Podelite vest

Na delu autoputa kroz Novi Beograd vozio “folksvagenom” 214.7 kilometara na sat, u Prokuplju teretnim vozilom naleteo na biciklistu, u Beogradu Lazarevčanin dilovao drogu i oružje.

BEOGRAD: Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv vozača koji je noćas, na delu autoputa kroz Beograd, vozio brzinom od 214,7 kilometara na čas. Kako se navodi, saobraćajna policija je u vozilu presretaču zaustavila 34-godišnjeg vozača “folksvagena” koji je potom odbio da se podvrgne alkotestu. On će zbog nasilničke vožnje biti priveden sudiji za prekršaje.
PROKUPLJE: Policija je uhapsila D. M. (36) iz Kuršumlije, koji je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo biciklista, saopštili su danas agenciji Beta u Policijskoj upravi u Prokuplju. Kako su saopštili, uhapšeni koji je upravljao teretnim vozilom, sudario se u okolini Kuršumlije sa 40-godišnjim biciklistom.  Biciklista je podlegao povredama na licu mesta. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču kamiona je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
BEOGRAD: Beogradska policija uhapsila je M.G. (36) iz okoline Lazarevca zbog posedovanja droge i veće količine oružja, saopšteno je danas. Pretresom automobila, stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, policija je pronašla oko 200 grama amfetamina, oko 70 grama marihuane, digitalnu vagicu, dva krateža, dva pištolja i veću količinu municije. Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu za trgovinu drogom i nedozvoljenu proizvodnju, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x