Gosti Zlatibora na javnom treningu karavana “Aktivnija Srbija“

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

U okviru karavana zdravlja “Aktivnija Srbija“, pod sloganom “Jaka porodica”, na Kraljevom trgu je 1. avgusta održan javni trening na otvorenom, uz stručno vođstvo i poruke za zdravije načine života.

Pored mnogobrojnih vidova aktivnog odmora koje Zlatibor nudi, manifestacija “Aktivnija Srbija“ naišla je na veliko interesovanje i motivisala posetioce da se zabave, rekreiraju i vežbaju zajedno sa članovima svojih porodica. Deca su kroz igru uživala u zabavno-rekreativnom programu i kreativnim radionicama za najmlađe.

Projekat “Aktivnija Srbija“ osmišljen je kao masovni javni trening, koji se organizuje na trgovima gradova širom Srbije, sa ciljem podizanja svesti građana da se bave fizičkom aktivnošću radi očuvanja zdravlja. Stručni tim je sastavljen od doktora sportskih nauka, nutricionista i trenera sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, koji podržavaju ovaj sportsko-edukativni projekat.

Svi učesnici su dobili poklone od partnera projekta: “VODA VODA” je pripremila vodu za osveženje, prijatelji projekta podelili su majice, dok je brend “Volim dobro u ljudima” sve obradovao zdravim sokovima.

Nakon javnog treninga u okviru karavana “Aktivnija Srbija“ na letnjoj pozornici Kraljevog trga nastavljaju se programi sadržajnog “Zlatiborskog kulturnog leta“. Već u sredu 3. avgusta, sa početkom u 20 časova, publika će moći da uživa u koncertu grupe “Partibrejkersi“.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x