„Glumčina“ osvaja Srbiju. Sledeće prikazivanje filma Olivera Paunovića u Grdelici

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Dokumentarni film o našem proslavljenom glumcu Zoranu Radmiloviću biće prikazan i u Domu kulture u Grdelici. Publika ovog dela Srbije ovoj ostvarenje moći će da pogleda u petak 22. oktobra sa početkom u 19 časova. Ulaz je slobodan.

Film producenta Olivera Paunovića je privukao veliku pažnju čitave srpske javnosti, upravo zbog lika i dela Zorana Radmilovića, ali i zbog svih svedočanstva i emocija kojim je prožet.

Gde god je prikazan dokumentarni film “Glumčina” o velikom srpskom glumcu Zoranu Radmiloviću koji je obeležio drugu polovinu 20. veka svojim jedinstvenim darom i ostavio neizbrisiv trag u istoriji srpskog teatra i kinematografije, naišao je na odličan prijem kod publike koju je raznežio i oduševio.

Oliver Paunović, producent

„Drago mi je da ovaj film živi, da se publici dopada, da joj vraća emociju i sećanje na sjajnog glumca koji se jedanput rađa. Srećan sam zbog činjenice da smo tu da pokažemo kako umemo da čuvamo sećanje na glumca koji je ostavio dubok trag kada su srpski glumci u pitanju. On je zadužio sve nas mi mu filmom uzvraćamo poštovanje“, istakao je producent Oliver Paunović.

Nakon Grdelice, film se seli na Zlatibor, a onda i do Čikaga, otkrio je Paunović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x