Klub je u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja opredelio određeni broj besplatnih ulaznica za utakmicu protiv Vojvodine, za navijače koji se budu vakcinisali od danas do nedelje.

FK Partizan pokrenuo akciju u znak zahvalnosti medicinskim radnicima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: FK Partizan Facebook
Podelite vest

Fudbalski klub Partizan pokrenuo je danas akciju “Heroji, hvala vam”, u znak zahvalnosti medicinskim radnicima koji se bore protiv pandemije korona virusa.

Akcija će trajati do kraja fudbalske sezone, a generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da klub na taj način želi da zahvali svim medicinskim radnicima koji se više od godinu i po dana bore sa korona virusom.

On je rekao da je klub u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja opredelio odredjeni broj besplatnih ulaznica za utakmicu protiv Vojvodine, za navijače koji se budu vakcinisali od danas do nedelje.

Oni će morati da pokažu potvrdu o vakcinaciji kako bi besplatno ušli na stadion u Humskoj, u nedelju od 15.45, u derbiju Super lige.

Partizan je obezbedio i oko 1.000 besplatnih godišnjih ulaznica za sve medicinare, kao i ulaznice za utakmicu protiv Anortozisa u Ligi konferencija.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x