Film producenta iz Niša “Glumčina” oduševio Somborce (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Sombor, 11.05.2022. - Anita Stojakov gradska većnica za kulturu, direktorka Kulturnog centra Vesna Paštrović i producent Oliver Paunović
Podelite vest

Sinoć je u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” u Somboru premijerno prikazan film „Glumčina“ producentske kuće City Grupa iz Niša. Program “Zoranu Radmiloviću u čast” je  Kulturni centar u Somboru realizovao u čast rođenja legendarnog srpskog glumca Zorana Radmilovića ( 11. maj 1933 – 21. jul 1985.)

Oliver Paunović, producent

Producent filma “Glumčina” Oliver Paunović se na premijeri u Somboru zahvalio publici na toplom prijemu i istakao koliko je bitno negovati sećanja na umetnike koji su, poput Radmilovića, ostavili dubok trag u srpskoj kulturi.

U okviru programa u čast rođenja Zorana Radmilovića, glumac pozorišta Atelje 212, Milan Caci Mihailović, promovisao je svoje autorsko delo, knjigu “Čarobnjak Radmilović”

Velika sala KC Sombor

Vesna Paštrović, direktorka Kulturnog centra “Laza Kostić” u Somboru istakla je da joj je drago što se publika kroz program “Zoranu Radmiloviću u čast”  setila velikog i prerano preminulog  Zorana Radmilovića koji bi 11. maja proslavio  89. rođendan.

Producent  filma “Glumčina” Oliver Paunović i direktorka Vesna Paštrović dogovorili su dalju saradnju, pa će se i ostala filmska ostvarenja u produkciji City Grupe naći na repertoaru somborskog Doma kulture.

Milan Caci Mihailović, Vesna Paštrović i Oliver Paunović

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x