Dočekajte NOVU GODINU u velikom stilu – HOTEL SUNCE SOKOBANJA

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Još uvek ima vremena da osmislite čaroban doček Nove godine i u velikom stilu ispratite godinu na izmaku. Pronađite svoj mir na najposećenijoj turističkoj destinaciji u Srbiji, jer Sokobanja uvek gostima pruža ono najbolje.

Vreme je da okrenete novi list, sebi i najdražima pružite ono najbolje: Dočekajte 2022. na najboljem mestu za nove početke u Hotelu Sunce u Sokobanji.

Doček Nove godine je jedan od posebnih praznika u godini i vreme kada svi mi uživamo u svom slobodnom vremenu. Zbog toga su u Hotelu Sunce pripremili posebnu ponudu upravo za “nezaboravnu noć”.

“Spremili smo za goste neverovatnu ponudu za doček Nove godine, koja uključuje tri noćenja, polupansion i neograničeno korišćenje Wellness & SPA centra. Paket uključuje ukusnu novogodišnju večeru sa zabavom uz doplatu i ponoćnu zdravicu, kao i animaciju za decu “, poručuju iz Hotela Sunce.

Vaše je samo da odlučite i prepustite se ljubaznom osoblju hotela da Vas ugosti i učini da na nekoliko dana pobegnete od obaveza, zaboravite na probleme i uživate sa vama dragim ljudima.

NOVOGODIŠNJA PONUDA U HOTELU SUNCE SOKOBANJA

Hotel Sunce je smešten u najlepšem delu banje, na obali reke Moravice, okružen zelenilom i predivnim pejzažima.

Ovaj hotel sa moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama čak 124, nudi bogatu ponudu WELLNESS & SPA centra koji se prostire na 1300 m2 sa dva zatvorena i jednim otvorenim bazenom, velikim brojem sauna, parnih kupatila, tepidarijuma, hidromasažnoj kadi a veoma tražena je i slana soba. Ukusna hrana se služi u dva restorana (pansionski i A la carte) a u omiljenim napicima možete uživati u lobby baru.

Pored hotela nalaze se staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata. Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.

Hotela Sunce je potpuno renoviran u skladu sa potrebama savremenog gosta. Još 1977. godine kada je prvi put otvoren hotel Sunce, je bio perjanica hotelsko turističke ponude banje, poslednjih godina ovom zdanju, vraćen je stari sjaj i nekadašnji ugled.

Hotel Sunce je jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji, koji će pomoći u promociji ovog kraja i regiona, reprezent srpskog gostoprimstva i srdačnosti.

“Naša vizija je da donesemo novu dimenziju turizma u Sokobanju, da ugostimo osobe sa istančanim ukusom i potrebom za hotelom visoke kategorije, da kroz vrhunsku uslugu zadovoljimo potrebe gostiju i pokušamo da prevaziđemo njihova očekivanja”, poručuju iz Hotela Sunce Sokobanja.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x