Doček šampiona! Stamatović primio pobednike ABA 2 lige – košarkaše Zlatibora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Prijem košarkaša Zlatibora u Opštini Čajetna; Foto: FB Milan Stamatović
Podelite vest

Košarkaši Zlatibora u finalu ABA 2 lige u Skoplju pobedili su sinoć ekipu MZT, pobednički pehar doneli su danas u Opštinu Čajetina.

“Ovim rezultatom ste ostvarili ogroman uspeh i za Srbiju, i za opštinu Čajetina i za sve njene stanovnike, koji su svih ovih prethodnih nedelja svim srcem bili uz vas. U ime opštine Čajetina prvo želim da čestitam svim košarkašima, stručnom štabu, navijačima, koji su stalno bili uz vas. Zahvaljujući dobroj organizaciji i atmosferi u klubu ovaj rezultat je postao dostižan, čime ste pokazali da nije neophodno da neki sportski klub bude u velikom gradu da bi se napravio velik uspeh kao ovaj koji ste vi postigli”, rekao je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, pozdravljajući igrače, trenere i rukovodstvo KK Zlatibor po povratku iz Skoplja i pobede u finalu regionalne ABA 2 košarkaške lige.

Čelnici Opštine Čajetina

Bilo bi nam drago da ova ekipa još neko vreme ostane na okupu, nastavio je Stamatović, ali razumemo i vašu želju da se oprobate u nekim evropskim klubovima. Znajte da ćete uvek imati našu podršku i uvek ćete biti deo ove opštine, kao pravi ambasadori Čajetine, Zlatibora i cele Srbije. Svaki stanovnik opštine Čajetina, svi investitori i sponzori kluba, kao i opština Čajetina su stali uz vas, i tako će i ubuduće biti.

Lazar Joksimović, KK Zlatibor

Zahvaljujući se na podršci svima iz kluba, opštini Čajetina i navijačima, kapiten i najkorisniji igrač Zlatibora Dušan Kutlešić je rekao da su i on i svi njegovi saigrači uživali u igrama u ovoj sezoni.

“Iz toga je proizašao uspeh u oba ligaška takmičenja u kojima smo učestvovali. Hvala svim saigračima, i sa ponosom mogu da kažem da smo bili jedna prava ekipa”

Trener KK Zlatibor Strajin Nedović se ovom prilikom zahvalio svojim košarkašima, koji su iz dana u dan ispisivali istoriju KK Zlatibor i istoriju opštine Čajetina.

“Ovaj uspeh je mnogima izgledao kao nemoguća misija, ali nakon svega, mi smo stekli jedno neverovatno poštovanje, prvenstveno zbog osvajanja košarkaške lige Srbije i regionalnog ABA 2 takmičenja. Zahvalio bih se opštini Čajetina, koja je najzaslužnija za sve uspehe koje sada postižemo, i obećavam da ćemo dati sve od sebe kako bismo obezbedili plasman u ABA 1 ligu”.

Zahvaljujem se predsedniku Stamatoviću i rukovodstvu Opštine na sveobuhvatnoj podršci, na prilici koju ste nam kao sportistima dali da napravimo ovaj uspeh, i jako sam ponosan što sam deo ove ekipe, naglasio je sportski direktor kluba Aleksandar Jevđić.

“Ponosan sam na ove momke koji su disali svi za jednog i jedan za sve, kao pravi kolektiv”.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x