Đukanović (SNS): Stranačka strategija je da se ne ide na pojedine medije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Vladimir Djukanovic printscreen TV Happy
Podelite vest

Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da neće gostovati na televizijama N1 i Nova S i da neće davati legitimitet medijima koji pokušavaju da “kriminalizuju” porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Đukanović je gostujući na televiziji B92 rekao da N1 i Nova S nisu mediji već “agit-propovska glasila” i da nemaju veze sa profesionalnošću.

Kazao je da je ranije gostovao po jednom na tim televizijama, dok nije “krenulo ludilo i pokušaji kriminalizacije porodice Vučić, pre svega njegovog sina Danila”, kojeg po njegovoj oceni ovi mediji povezuju sa kriminalnim klanovima.

“Zašto bih davao legitimitet besramnom kriminalizovanju porodice Vučić. Stranačka strategija je da ne idemo na te medije. Evo ja neću da idem i ne može niko da me natera”, rekao je Đukanović.

On je ponovio niz kritika na račun ministarke energetike Zoran Mihajlović koja je, kako je rekao, govorila za te medije, mada nije pomenuo novine Nova, u kojima je zapravo ta izjava objavljena, i uputio joj pitanje šta je njen motiv “da gostuje u takvim medijima”.

Dodao je da su svi iz stranke reagovali, pre svega mladi i narodni poslanici, te da su se svi, kako se izrazio “zgrozili”.

Poslanik SNS vuše puta je ponovio da je “elementarni red” kad neko dobije poziv medija da se konsultuje da stranačkom informativnom službom.

Povodom reakcije premijerke Ane Brnabić koja je rekla da je gostovanje na “opozicionim medijima crvena linija koju je Mihajlović prešla”, Đukanović je objasnio da je Brnabić govorila u ime stranke, a ne kao premijerka.

“Brnabić je pričala kao stranački funkcioner i nije nijednom ministru zabranila ništa, mogu da idu gde hoće”, rekao je Đukanović.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović dala je izjavu za novine “Nova” o formiranju nove vlade.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x