Đilas: Zdravko Ponoš predsednički kandidat opozicije?

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FaceBook SSP
Podelite vest

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas predložio je danas u Novom Sadu Zdravka Ponoša za kandidata opozicije na predsedničkim izborima u Srbiji.

“Verujem da Zdravko Ponoš može da pobedi Aleksandra Vučića. On može da ujedini Srbiju i da ujedini gradjane”, rekao je Đilas na sednici Glavnog odbora stranke.

Dodao je da je potvrdjeno da će potpredsednica SSP-a Marinika Tepić biti nositeljka liste na parlamentarnim izborima. Nije poznato da li je raspravljano o tome koga će SSP predložiti za nosioca opozicione liste na izborima u Beogradu, a Đilas je rekao da SSP ima “sjajan tim za Beograd”.

Đilas je rekao da SSP želi da se ujedini sa svima koji žele promene.

“Opozicione stranke su spremne da ujedinjene pobede za Srbiju i za Beograd. Ne nudimo ni mržnju ni osvetu. Naprotiv, nudimo jedinstvo, ali i pravdu”, kazao je Đilas.

Prema njegovim rečima, 3. aprila na izborima se ne glasa “za ili protiv Vučića”, već “za ili protiv mržnje, agresije i nasilja”, “za ili protiv normalnog života u Srbiji”. Đilas je naveo da im se javljaju “hiljade i hiljade ljudi” koji žele da budu kontrolori na izborima i da obezbede da ne bude izborne kradje.

Sednica Glavnog odbora SSP-a održana je iza zatvorenih vrata.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x