Crveni krst Srbije i Lidl pozvali gradjane da podrže akciju doniranja ugroženim grupama

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: cknis.org.rs
Podelite vest

Kompanija Lidl Srbija i Crveni krst Srbije pozvali su danas gradjane da podrže akciju “Mala dela su velika stvar” i kupe označene proizvode u bilo kojoj prodavnici te trgovine u periodu od 29. novembra do 19. decembra ove godine koji će biti dostavljeni korisnicima pomoći iz ugroženih grupa, saopšteno je danas.

“Pozivamo potrošače da podrže ovu akciju i svojim malim gestom učine veliko delo. Mi ćemo, kao direktni doprinos kompanije, dodatno donirati sredstva za podršku Programu narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije”, rekla je rukovodilac Korporativnih komunikacija i CSR kompanije Lidl Srbija Martina Petrović.

U Srbiji trenutno, kako je navedeno, ima oko pola miliona stanovnika koji nemaju niti jedan pristojan obrok dnevno, kao ni osnovne uslove potrebne za brigu o higijeni.

Ovom kampanjom, kompanija Lidl Srbija želi da, kako je navedeno, omogući svojim potrošačima da se na jednostavan način uključe u pomoć onima kojima je pomoć neophodna, kao i da im posebno u vreme praznovanja i darivanja, pokažu da nisu zaboravljeni.

“Zahvaljujemo kompaniji Lidl Srbija, koja  je jedna od onih društveno odgovornih kompanija koja je dobro razumela potrebe Crvenog krsta Srbije i naših korisnika. U vremenu kada siromaštvo pritiska veliki broj naših sugradjana, a kada je epidemiološka situacija zabrinjavajuća, solidarnost, humanost, medjusobno razumevanje i pomoć su nam najpotrebniji”, rekao je predsednik Crvenog krsta Srbije Dragan Radovanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x